Coaching Kick-off

nlp coachingkompaniet

Coaching Kick-off - Live Træning

nlp coachingkompaniet

Er du nysgerrig på at prøve rollen som coach eller mentor? 

Vi afholder et tre-dages kursus hvor du får en masse viden og får prøvet rollen som coach. 

Alle kan deltage. Det kræver ingen forudgående indblik i coaching eller anden form for mental træning, men blot at du har lyst til at lære, hvordan man via forskellige coachingteknikker kan hjælpe andre mennesker, som på en eller anden måde sidder fast i livet. 

Coaching kick-off er tilrettelagt således, at du på tre dage får en forsmag og et indblik i, hvad coaching er, og hvad man kan bruge coachingteknikkerne til. Endvidere vil jeg introducere dig til arbejdet med hypnose og selvhypnose i forening med coaching og selvcoaching. Disse fire tilgange samlet, har en forstærkende effekt på modtageren. 

Du får nogle konkrete redskaber, som du kan tage med dig, og bruge med det samme. Du får en mappe med teknikkerne og et diplom som giver dig en ekstra fordel, hvis du ønsker at fortsætte din uddannelse som coach eller NLP Practitioner i NLP & Coaching Kompagniet.

Overvejer du at arbejde med coaching, så er Kick-OFF et godt sted at starte. De tre træningsdage er et miks mellem undervisning, træning og supervision. Der bliver endvidere afsat tid til både refleksion og spørgsmål hver dag. 

Praktisk

 

Der undervises i tre sammenhængende dage. Fredag kl. 16-20 samt Lørdag og Søndag kl. 9-16.

Kurset afholdes i C4 Videncenter, 3400 Hillerød.

Kontakt os og hør mere om
dine muligheder

nlp coachingkompaniet