Angst

Kom ud af din angst med et fokuseret angstforløb

Angstforløb hos mig

Philip Jones Counselling

At leve med angst hører til en af de mest begrænsende, psykologiske tilstande et menneske kan udsættes for. Et angstforløb giver “luft” og lader dig finde tilbage til dig selv 

Angst er en stor del af mange menneskers hverdag. Flere end vi aner lever et liv med angst, og har lært at håndtere den daglige konfrontation med angsten. Desværre er der mange, som går igennem en svær og hård tid alene, og hvor vejen tilbage til en ønsket tilværelse er lang og næsten uoverskuelig. Vi arbejder med NLP og hypnose og hvert forløb planlægges individuelt. Nogle forløb inkluderer også, at jeg tager med klienten ud i de situationer der trigger dem. 

Er du klar? Så giv mig et kald eller send mig en sms eller email.

I løbet af livet rammes ca. hver femte dansker af angst på et eller andet tidspunkt. Nogle bliver hårdt ramt – andre kun i en kortere periode. Men tallet er højt, og derfor bliver det heldigvis også taget alvorligt både hos læger, psykologer og terapeuter. 

Sygdommen angst har oftest store konsekvenser både for den der er ramt, men også for både familie, venner og skole/arbejdsplads. Det er derfor vigtigt, at der bliver handlet og gjort noget for at hjælpe den angstramte. Heldigvis findes der gode behandlingsmuligheder i dag.

Angst er flere forskellige oplevelser – som for eksempel:

 • Panikangst 
  Her får man angstanfald, der kommer ”som sky for en klar himmel” og kan være så voldsomme, at man er bange for, at man skal besvime eller endda bange for at dø.

 • Social fobi 
  Denne form er angst for, at andre tænker kritisk og negativt om en, og at man kommer til at ”røbe” sig ved at f.eks. rødme elle svede.

 • Generaliseret angst
  Her sker der oftest det, at den ramte har en stigende bekymring, og har en konstant følelse af nervøsitet i kroppen.

 • Agorafobi 
  Denne form for angst er forbundet med det, at færdes steder med mange mennesker, for eksempel i supermarkedet, i bussen eller i toget.

 • Fobi 
  Angst for specielle ting eller situationer, for eksempel angst for edderkopper, højdeskræk, klaustrofobi eller angst for at flyve.

Hvad siger min klient?

Anna, 22 år

“Den første gang jeg kom, turde jeg ikke komme alene – så jeg havde min mor med til mit møde. De næste møder blev nemmere og nemmere, og jeg fik nogle meget brugbare værktøjer, som jeg arbejdede med. Angsten styrer ikke længere mit liv, og jeg har genoptaget min uddannelse og min hverdag med familie og venner”

Kontakt mig og hør mere om dine muligheder

Philip Jones Counselling