NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

Har du har færdiggjort din certificering som NLP Practitioner eller NLP Business Practitioner – og ønsker du dig at mestre NLP på et højere niveau?

Masteruddannelsen inkluderer nye teknikker, øvelser og avancerede sprogmønstre som udvikler din neurologiske forståelse og gør dig endnu mere stærk i din kommunikation. 

Hvorfor skal du tage en NLP Master?

 

Kort og godt. Som NLP Master Practitioner er du I stand til at tænke og agere anderledes end du plejer. Du er I stand til at se det store billede og fokusere på resultater og outcome på en effektiv måde.

Under uddannelsen tilbydes alle studerende individuelle coachingsessioner hvor der arbejdes med dine personlige mål omkring dit Master Modelling Project, som er en del af uddannelsen. I processen med dit personlige Modelling Projekt går du i dybden med emnet og lærer strategier og resultater ved at studere eksperter og non-eksperter.  

NLP Master Practitioner uddannelsen hjælper dig med at elicitere både det neurologiske og lingvistiske forståelsesniveau, som er brugbart i dit erhvervsliv, i  coaching af andre, i dit personlige liv og i dit businessliv. 

De avancerede lingvistiske teknikker udvikler din forståelse og brug af både Milton- og Metamodellen, som du har stiftet bekendtskab med, på din Practitioner uddannelse. Dette vil gøre dig, som NLP Master Practitioner, I stand til at bruge dit sprog effektivt til at løsne op for begrænsende overbevisninger og tilstande som ikke er effektive og gøre det muligt at tage nye valg og blive mere effektiv.

Som en del af uddannelsen skal du lave dit eget NLP Modelling Projekt. Du skal undersøge et selvvalgt emne, hvor du gennem din erhvervede NLP viden vil finde strategier for succes indenfor emnet. Dit modelling projekt er en del af din certificering.

Master Practitioner er en forlængelse af NLP Practitioner og NLP Business Practitioner uddannelsen

Der certificeres i:

  • Struktureret præsentationsteknik
  • Forhandlingsteknik og konfliktmægling
  • Interview- og samtaleforløb
  • Metaforer og Storytelling
  • META-programmer
  • Coaching af andre med brug af NLP
  • Avancerede NLP sprogteknikker og -forståelse
  • Dit eget NLP Modelling projekt 

Praktisk om uddannelsen 

 

Uddannelsen strækker sig over 5 moduler á 3 dage med undervisning i Hillerød. Der er ca. 6 uger mellem hvert modul.

Mellem modulerne skal du beregne tid til træning af din NLP samt arbejdet med dit modelling projekt. Dette kan foregå sammen med dine medstuderende, andre NLP-studerende eller dér, hvor du oplever, at du har mulighed for at træne det, du har lært. Vi tilbyder også, at du kan komme og træne i NLP & Coaching Kompagniet.

Uddannelsen afsluttes med en skriftlig og praktisk certificering. 

For at få din Master-uddannelse, skal du først have bestået din NLP Practitioner eller NLP Business Practitioner certificering. 

Vil du høre mere om uddannelsen så kontakt os her.  

Kontakt os og hør mere om
dine muligheder

nlp coachingkompaniet