Rygestop

Kom af med rygetrangen med et fokuseret forløb
Philip Jones Counselling

Er det nu, at du skal være røgfri? Et forløb for rygestop består af 3 sessioner, hvorefter du kan kalde dig selv for røgfri. Du får en dobbeltsession til at starte med – og efter denne session er du røgfri. Herefter følger yderligere to sessioner, som du kan råde over i de efterfølgende 12 måneder. Se filmen her på siden, hvor du kan høre Malenes historie om, hvordan hun blev røgfri med et rygestop med hypnose.

Er du klar? Så giv mig et kald eller send mig en sms eller email.

Når du vælger at stoppe med at ryge er det vigtigt, at du blive bevidst om, hvorfor du ønsker at stoppe, og at det er dig selv, der har et ønske om at stoppe. Forsøger du at stoppe når du ikke er klar, eller fordi andre ønsker at du skal stoppe, fører det oftest til tilbagefald og giver dig en oplevelse af at du ikke er i stand til at stoppe.

Hvis du beslutter, at du vil kvitte smøgerne og er klar til at holde fast i din beslutning, så har du langt bedre chance for succes.

Hvorfor skal du stoppe med at ryge?

Rygning forhøjer risikoen for at udvikle en bred vifte af livsstilssygdomme. Desværre er det ikke kun rygerens helbred der angribes, det kan også have en effekt på de mennesker der omgås rygeren. Ryger man f.eks. I nærheden af små børn og babyer er der stor risiko for, at de udvikler ryge-relaterede sygdomme senere i livet. 

De mest kendte ryge-relaterede sygdomme er:

 • Barnløshed: Rygning har en effekt på fertiliteten hos bade mænd og kvinder.

 • Tandkødsbetændelse: Udover at gøre tænderne gule, kan rygning også være årsag til for tidligt tab af tænder grundet tandkødsbetændelse og paradontose.

 • Hjerteproblemer: I England er hver sjette dødsfald i forbindelse med hjerteproblemer relateret til rygning.

 • Lungekræft: Rygning er en direkte årsag til lungekræft.

 • Andre kræfttyper: mund-, hals-, næse- og blodkræft, livmoderkræft og bugspytkirtelkræft.

Rygestops tidslinje

Her er, hvad der sker med din krop fra det øjeblik du tager din sidste cigaret:

 • 20 minutter: Blodtryk og hjerterytme normaliseres.

 • 12 timer: Kuldioxidniveauet normaliseres.

 • 24 timer: Kroppen begynder at udrense slim fra lungerne.

 • 72 timer: Vejrtrækningen bliver lettere og energiniveauet stiger.

 • 1 måned: Din hud viser første tegn på forbedring.

 • 3 til 9 måneder: Lungefunktionen kan forbedres med op til 10% 

 • 1 år: Risikoen for hjertestop falder med ca. 50% i forhold til rygere.

 • 10 år: Risikoen for at udvikle lungekræft falder med ca. 50% i forhold til rygere. 

 • 15 år: Risikoen for at få hjertestop er samme niveau som en ikke-ryger. 

Hypnoterapi for rygestop

Rygestop med hypnose virker fordi man i hypnosen bryder med de negative vaner og tankemønstre, som er tilknyttet rygningen. Det er disse negative tanker og handlemønstre som ofte afholder mennesker for at få succes med deres rygestop. 

Et rygestop med hypnose er forskelligt for alle. For nogle er en session nok, mens andre kan have brug for en opfølgende session. Fælles for alle er, at der I hypnosen indarbejdes, at klienten tager kontrol over sin afhængighed og gør sig i stand til at forbedre sit helbred. 

I hypnosepakken indgår altid en mulighed for en opfølgende session op til 12 måneder efter rygestophypnosen.

Hvad siger min klient?

annelia, 29 år

“Jeg har bidt negle hele mit liv. Det var simpelthen blevet en rigtig dårlig vane, og jeg skulle giftes. Det var så vigtigt for mig, at jeg var helt mig selv til mit bryllup, og jeg ønskede ikke at få lavet mine negle eller vipper denne dag. Men jeg havde heller ikke lyst til at stå der i min smukke kjole med grimme negle. Jeg havde hørt om hypnose for neglebidning, og tænkte at det skulle prøves. Nu har jeg været gift i 7 måneder, og har stadig mine egne flotte negle. Den bedste gave jeg kunne give mig selv.”

Kontakt mig og hør mere om dine muligheder

Philip Jones Counselling