Nyt mål i livet

Har du en stor beslutning i dit liv? Er du i tvivl, om hvad der er bedst for dig?

Forløb hos mig

Philip Jones Counselling

Nyt job? eller en anden stor beslutning i dit liv? Er du i tvivl, om hvad der er bedst for dig? Vi bruger NLP til at hjælpe dig til, at finde frem til de ressourcer du har brug for, så du kan tage den rigtige beslutning. En spændende rejse kan begynde, så snart du er klar.

I et skræddersyet forløb hjælper vi dig med at identificere dine mål. Vi hjælper dig med at udvikle en brugbar plan for dine mål, og vi hjælper dig med, at nå dine mål.

Vi hjælper dig med at udvide din måde at ser verden på for at give mulighed for at du kan ændre på det, du ønsker skal være anderledes. 

I counselling arbejder du ikke med ”de andres” problemer og udfordringer. Du arbejder med dig! Du arbejder med dine værdier, strategier, drømme, mål og udfordringer.

Og hvorfor skal man bruge en ekstern til det?

Når vi går i vores egne tanker og måske ønsker os et nyt job, så har vi tendens til, at cirkle rundt i den samme ”selvsnak” om hvad der er – og ikke er – muligt. Vi får ikke øje på alt det, der ligger udenfor vores egen viden og tanker. Vi ser kun mulighederne gennem vores egne øjne. Med en counsellor ved din side, vil du blive stillet overfor nogle spørgsmål og scenarier, som du ikke selv har mulighed for at fremkalde. Derfor er det en god idé, at få en professionelt trænet person til at hjælpe dig med nå et maksimum af dine potentialer og ønskede resultater.

Udover de skræddersyede forløb har jeg også faste forløb for særlige udfordringer, såsom angststressdepressionrygestopeksamensangst og dårlige vaner

Er du klar til forandring i dit liv? Jeg er klar til at hjælpe dig i mål med det, du gerne vil arbejde med.

Kontakt mig for mere information eller book et GRATIS 30 min. coaching opkald i dag.

Kontakt mig og hør mere om dine muligheder

Philip Jones Counselling