Dårlige vaner

Kom af med dine dårlige vaner med et forløb

Forløb hos mig

Philip Jones Counselling

Den gode, den dårlige og den virkeligt dårlige – også kaldet vaner. Du er måske ikke altid opmærksom på, at vaner altid er en del af dit liv og daglige rutiner. Som at børste dine tænder morgen og aften, sætte vækkeuret inden sengetid – der er tonsvis af ting vi gør hver eneste dag, som former måden vi lever vores liv på som er bygget op af vaner.

Gode vaner, som at huske at bruge tandtråd eller spare penge op hver måned, er vaner, som vi umiddelbart ikke tænker så meget over. De er der bare. Så at skulle til tandlægen og have penge til en get-away er de positive resultater af sunde vaner. Det er de dårlige vaner vi har tendens til at fokusere mere på, og som gør at vi, til tider dunker os selv i hovedet over at vi ikke kan lave dem om. 

Her får du 6 punkter du kan være opmærksom på, hvis du vil bryde med gamle vaner og skabe flere sunde vaner i dit liv:

 • Find, og skab nye vaner
  Om du vil tabe dig, forbedre relationer og forhold eller være mindre stresset, så er nøglen til succes at du ændrer din vaner.

 • Bryd dårlige vaner
  Identificer og genkend de dårlige vaner, så du kan ændre dem til det, du gerne vil.

 • Sæt og nå dine mål
  Lær hvordan du sætter mål og laver strategier for at nå dem.

 • Stop med at trække tiden ud
  Lær godkendte teknikker, som vil gøre det lettere for dig at komme i gang og nå dine mål.

 • Ikke mere skam og skyld
  I din proces vil du lægge mærke til, at der ikke er brug for beskyldninger, skam eller skyld. Du vil lære, hvordan du får nye vaner ved at ved at du fokuserer mod dine egentlige behov og værdier.

 • Lær, se og mærk sammenhængen
  Lær, hvordan de mindste ændringer i dit liv vil tilføre dig det, du ønsker dig, og hvordan du transformeres til at blive den du virkelig er. 

Kontakt mig for mere information eller book et GRATIS 30 min. coaching opkald i dag.

Hvad siger min patient?

Navn, xx år

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Kontakt mig og hør mere om dine muligheder

Philip Jones Counselling