Depression

Kom ud af din depression med et fokuseret forløb

Depressionsforløb hos mig

Philip Jones Counselling

De fleste af os har til tider perioder, hvor vores energi, humør og motivation er nede. Det er en normal del af livet – og en del af det, der gør os menneskelige. Men nogle mennesker oplever, at følelsen udvikler sig til mere. Det kan føre til en varig oplevelse af håbløshed og utilstrækkelighed, og kan med tiden udvikle sig til depression.

Depression er en tilstand, som oftest kræver professionel hjælp og/eller medicinering. Her på siden fokuserer vi på, hvordan en coach og counsellor kan være med til at åbne op for det, der er årsag til depressionen, og som depressionen gør ved dig. Vi benytter teknikker fra coaching, NLP og hypnose i Philip Jones Counselling.

Counselling kan også benyttes som et supplement til anden behandling som f.eks. psykologbehandling og medicin. Philip Jones Counselling arbejder allerede sammen med psykologer over det meste af landet.

Når du arbejder med din depression, kigger du først på, hvilke områder af dit liv du gerne vil forbedre, ændre eller komme af med. Vi arbejder på, at du sætter mål, og bevæger dig mentalt frem – og ud af depressionen. Har man en depression kan man have tendens til negative, emotionelle oplevelser, og dette gør det det meget svært at finde motivationen frem. 

Hvis du har symptomer på depression, føler du dig måske sløv, uinteresseret og demotiveret. Ved at sætte jævnlige møder op med en counsellor vil du opdage, at du for hver session kommer hjem med en dosis optimisme og energi, som med tiden er med til, at du ændrer på dine tanker og mindset.

Sessionerne giver dig mulighed for, at fokusere på “den nye dig” – på den “dig” som du ønsker at være. Sammen med din counsellor og coach, vil du fjerne de negative og ubrugelige måder at tænke på. Det giver plads til mere positive og produktive måder at tænke og opleve alting på.

Denne video er et samarbejde mellem the World Health Organisation og tekstforfatter og illustrator Matthew Johnstone. Den skildrer en historie om at komme videre fra “black dog of depression”.

Få et uforpligtende snak med mig om, hvad jeg kan gøre for dig. 

Hvad siger mine klienter?

michael, 41 år

““Min behandling hos Philip har været helt fantastisk og inspirerende! Jeg føler altid at der er plads til at være lige dér, hvor jeg er mentalt på dagen, og Philip er dygtig til at opfange præcis hvad jeg har brug for at arbejde med. Super trygge og varme rammer”

Kontakt mig og hør mere om dine muligheder

Philip Jones Counselling